Співробітники Apple телефонують 911 після того, як увійшли в стіни нової штаб-квартири компанії

Засновник Стів Джобс хотів, щоб кампус гігантського космічного корабля Apple Park виглядав невидимим

Apple Park

Театр Стіва Джобса в Apple Park

Енді Мюррей жертвує виграші

2017 Getty Images

Нова футуристична штаб-квартира Apple в Купертіно, Каліфорнія, може бути однією з найсучасніших будівель у світі, але співробітники компанії продовжують заходити в численні скляні стіни та дверні прорізи офісу.



Аудіофайли, отримані за допомогою San Francisco Chronicle – і, як повідомляється, на початку цього року 911 операторів – показують, що троє співробітників, які працювали в Apple Park у перший тиждень січня, викликали служби екстреної допомоги після того, як увійшли в скляні стіни.

Під час одного дзвінка, датованого 2 січня, співробітник Apple повідомив екстренних служб, що його колега врізався в скляну стіну і вдарився головою.

Телефонник сказав, що внаслідок цього чоловік отримав невеликий поріз на голові, він кровоточив і трохи дезорієнтований.

Найдешевше житло у Великобританії оренда

Пізніше того ж дня інший співробітник зателефонував за номером 911 і повідомив оператору, що інший колега порізав собі брову, зайшовши у скляне вікно.

Наступного дня третій співробітник потребував медичної допомоги після того, як увійшов у скляні двері під час спроби покинути будівлю, пише Хроніка.

Скляний дизайн Apple Park був задумом Стіва Джобса, The Daily Telegraph звіти. Засновник Apple, який помер у 2011 році, хотів створити враження, що працівники та відвідувачі занурюються в природне середовище.

чи незаконно брати каміння з пляжу Великобританії

Скляні стіни та двері створені так, щоб виглядати невидимими, пише видання. Панелі стійкі до розмазування та розташовані таким чином, що відблиски майже відсутні.

Співробітники висловили занепокоєння через скляні стіни, коли Apple Park відкрився в квітні минулого року Bloomberg . Щоб допомогти ідентифікувати двері, вони навіть залишили записки на панелях.

Але новинний сайт каже, що нотатки були зняті, оскільки вони погіршували дизайн будівлі.

Copyright © Всі Права Захищені | carrosselmag.com